Over ons

Bij Mooi in Lexmond kun je terecht voor huidverbetering, het goed onderhouden van je huid als ook voor totale ontspanning. We bieden diverse gezichtsbehandelingen en massages aan. Waarvan de hannah bindweefselmassage en acne behandelingen bij ons in de salon een specialisatie zijn. Daarnaast is er eens in de 6 weken een permanente make-up specialist aanwezig in de salon. Je komt bij ons in een omgeving waar je je snel thuis zult voelen, waar wij met zorg en aandacht te werk gaan om zo tot het beste resultaat te komen.Erna

Ik ben Erna Rietveld, al meer dan 30 jaar met veel plezier schoonheidsspecialiste!

Daarvan ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in een luxe parfumerie met schoonheidssalon. Ik heb naast de opleiding tot schoonheidsspecialiste veel merktrainingen en massagecursussen gevolgd.

Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden volg ik meerdere malen per jaar diverse refreh dagen en webinars. Ook bezoek ik regelmatig beurzen en congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Sinds 2006 heb ik een praktijk aan huis, maar na jaren kwam er een moment dat ik meer afwisseling zocht in mijn werk. Ik ben op zoek gegaan naar een baan bij een andere schoonheidssalon. Deze baan heb ik sinds juli 2020 gevonden bij Mooi in Lexmond, hier vind ik die afwisseling.

Met succes heb ik in het najaar van 2020 de hannah huidcoachopleiding afgerond, de bindweefselmassage behoort ook tot mijn vaardigheden.

Mijn werk is mijn passie! Ik hoop u graag te ontmoeten bij Mooi in Lexmond!