Jane Iredale

Jane Iredale

Je hebt make-up en je hebt Jane Iredale.

Als casting director en producer werkte Jane vaak nauw samen met acteurs die last hadden van een probleemhuid, die nog eens verergerd werd door zware make-up. Ze vroeg zich af waarom er geen make-up bestond die ook goed was voor de huid. Met haar producten zorgde ze voor een revolutie in de beautysector.

Het is skincare make-up, wat wil zeggen dat make-up er goed moet uitzien, goed moet aanvoelen én goed moet zijn voor de huid. Clean beauty in de zuiverste betekenis.

Met haar Amazing Base Loose Mineral Powder stal ze het hart van veel skincare professionals. De formule van dit product bevat voedende en beschermende ingrediënten. Dermatologen en plastisch chirurgen prezen het product om zijn kalmerende, dekkende en beschermende eigenschappen. Gebruikers vonden het geweldig omdat het helemaal niet aanvoelde als make-up. Na deze topper volgden nog veel meer mooie producten, en nog steeds blijft ze prachtige producten ontwikkelen.

Naast make-up biedt Jane Iredale ook producten voor gezichtsverzorging, zoals primers en hydraterende sprays. Deze producten helpen bij het voorbereiden van de huid voor make-up en kunnen gedurende de dag worden gebruikt om de make-up te fixeren.

Veel van haar producten zijn vrij van synthetische kleurstoffen, geurstoffen en andere potentieel irriterende ingrediënten. Bovendien bevatten ze vaak SPF-bescherming om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Het merk staat bekend om het bevorderen van een gezonde, stralende huid en het verminderen van het risico op huidirritatie.

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van Jane Iredale.

De vrouw achter deze schitterende make-up:

Jane Iredale