Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is de sleutel tot een gezondere, stralende huid. Deze diepgaande massage verbetert de huidconditie, verhoogt de doorbloeding, vermindert stress en rimpels, en geeft je huid een nieuwe kans om te stralen. Boek een bindweefselmassage als je op zoek bent naar:

 • Verbetering van je huidconditie
 • Stimulatie van je huiddoorbloeding
 • Stressreductie door het opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van je celdeling
 • Verbetering van je huidstructuur en huidteint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Verbetering van je huidweerstand

De bindweefselmassage is te combineren met al onze merken; kies zelf de behandelduur en het merk dat bij jou past.

 • Bij een behandeling van 60 minuten* heb je een korte bindweefselmassage.
 • Bij een behandeling van 75 minuten heb je de klassieke bindweefselmassage.
 • Bij de behandelingen van 90 minuten heb je een zeer uitgebreide bindweefselmassage.

*Let op: niet beschikbaar bij Environ 60 minuten.

Rimpel Reductie Therapie

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach.

Wat zijn de resultaten?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

Bindweefselmassage in kuurverband

Voor intensieve huidverbetering kunnen we een speciaal behandelprogramma en productadvies voor je samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid, waardoor de huidverbetering sneller en intensiever plaatsvindt. Vraag ons welk kuurverband jou het beste resultaat zal geven. Kuren worden gegeven in 8 of 12 sessies."

Rimpel Reductie Therapie in kuurverband

De intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! Dit effect is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd en gepatenteerd, en toont aan dat er, mits goed en volgens protocol toegepast, een verbetering plaatsvindt van 35-80%!

Deze intensieve huidtherapieën worden enkel in kuurvorm uitgevoerd.