Environ behandelingen

Waarom een Environ behandeling?

Dankzij het gebruik van hoge concentraties vitamine A en C, antioxidanten en diverse zuren verbeteren Environ-producten vrijwel alle huidtypes en kunnen ze helpen bij verschillende huidproblemen, zoals rimpels, verslapping, een gevoelige huid, pigmentvlekken, rosacea, evenals een doffe en vochtarme huid.

Bij alle Environ-behandelingen kunnen we ook het epileren/harsen van wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden uitvoeren; deze services zijn inbegrepen in de prijs.

Waxen van de bovenlip en kin is ook mogelijk, maar dan kunnen we tijdens de behandelingen niet alle intensieve producten gebruiken. We raden daarom aan om een aparte afspraak te maken voor het waxen van de bovenlip en kin.

Bovendien streven we ernaar elke behandeling af te sluiten met een korte make-up. Daarbij gebruiken we de skincare make-up van Jane Iredale.

De producten van Environ worden wereldwijd al 30 jaar erkend en geliefd omdat ze de huid niet alleen zichtbaar verbeteren, maar ook gezond maken, zoals Des Fernandes zegt: 'A beautiful skin for a lifetime'."

Environ Focus-on 45 minuten

In deze 45 minuten leggen we de focus op een uitgebreide reiniging, waarbij we de poriën grondig reinigen en onzuiverheden verwijderen.

Of we kunnen het dual Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat gebruiken om ons te richten op specifieke gebieden van het gezicht, zoals de Focus-on eye of Focus-on frown.

Environ Essentiël 60 minuten

De korte essentiële behandeling omvat veel vitamines voor je huid.

In combinatie met het Dual Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat voorzien we je huid van meer essentiële voedingsstoffen op de plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Tijdens deze behandeling ontvang je ook een decolleté-, nek- en schoudermassage.

Soms is het niet mogelijk om het Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat te gebruiken, in dat geval passen we een aan de tijd aangepaste ontspannings- of bindweefselmassage toe.

Environ Essentiël+ 75 minuten

In combinatie met het dual Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat voorzien we je huid van meer essentiële voedingsstoffen daar waar ze het meest nodig zijn. In deze behandeling ontvang je een bindweefsel- of ontspanningsmassage.

Soms kunnen we het Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat niet toepassen; in dat geval passen we een langere ontspannings- of bindweefselmassage toe.

Environ Intens 90 minuten

In combinatie met het dual Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat voorzien we je huid van meer essentiële voedingsstoffen daar waar ze het meest nodig zijn. Deze behandeling is een combinatie van totale voeding en uitgebreide bindweefselmassage of ontspanning! Pure huidverbetering en ontspanning in één.

Soms kunnen we het Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat niet toepassen; in dat geval passen we een langere ontspannings- of bindweefselmassage toe.

Environ Cool Peel® 60 of 90 minuten in kuurvorm

De Unieke Cool Peel Technology van Environ is een intelligent huidvernieuwingssysteem om je huid efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen.

Het is zeer geschikt om te herhalen in het voor- en najaar. Je huid zal er frisser en vitaler uitzien, en de vitamines uit de producten zullen beter worden opgenomen.

Deze behandeling wordt altijd in een kuurvorm van 3 of 6 wekelijkse behandelingen gegeven.