Apparatuur

Environ

Electro-Sonic Ionzyme® DF Technology

Electro-sonic Ionzyme® DF Technology verbetert de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ serums bevatten.

Deze opnamemogelijkheid van de stoffen is belangrijk voor huidverbetering, omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft die het indringen van vitaminen belemmert. Laagfrequente sonoforese gebruikt geluidsgolven om vitaminen door de huid te transporteren. Bij intermitterende iontoforese wordt gebruikgemaakt van een gepulseerde elektrische stroom om het indringen van de vitaminen in de cellen te verbeteren.

Kort samengevat, sonoforese opent de deuren naar de cellen, terwijl iontoforese ervoor zorgt dat de stoffen door de deur gaan en op hun bestemming aankomen.

Het Electro-sonic Ionzyme® DF-systeem wordt zo vaak mogelijk gebruikt tijdens Environ-behandelingen, wat zorgt voor zichtbare en snellere resultaten. Hierdoor haal je meer profijt uit je behandeling.

Bioptron® Lichttherapie Lamp

Bioptron® lichttherapie stimuleert de huidcellen en huidfuncties en kan worden ingezet bij diverse huidproblemen en huidcondities. Het is ook ideaal na peelingen, microdermabrasie en microneedling om de huid te kalmeren en te herstellen.

Waarom lichttherapie?

Licht is de bron van leven op aarde en stimuleert het celmetabolisme bij mensen. Zonder licht is er geen leven. De meeste enzymen, hormonen en vitamines hebben licht nodig om te kunnen functioneren. Een voorbeeld hiervan is vitamine D; zonder zonlicht kan ons lichaam geen vitamine D aanmaken. Alle cellen in ons lichaam hebben hun eigen functie. Wanneer deze functie verminderd is of afwezig is, is het celmetabolisme beschadigd of volledig gestopt. Met behulp van lichttherapie met de Bioptron kunnen we de kwaliteit en functies van de cellen optimaliseren. Elke cel absorbeert licht op een specifieke golflengte. Bioptron heeft meer dan 20 jaar ervaring en wordt ook in ziekenhuizen gebruikt vanwege zijn helende en stimulerende eigenschappen. 

Tijdens onze behandelingen zetten we dan ook regelmatig de Bioptron lichttherapie in.

RS LightSkin

Om een goed inzicht te krijgen in de conditie van je huid, maken we gebruik van onze professionele expertise in combinatie met de RS LightSkin. De RS LightSkin is een geavanceerd huidanalyse-apparaat waarmee we in slechts 20 seconden een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse kunnen uitvoeren. Met deze gebruiksvriendelijke technologie kunnen we de verschillende huidlagen, zelfs de dieper gelegen, gedetailleerd in kaart brengen.

Dit innovatieve apparaat is uitgerust met een hoge resolutie superzoom 15-megapixel camera die foto's van de huid maakt met behulp van drie verschillende belichtingstechnieken. De resultaten worden gepresenteerd in duidelijke grafieken en heldere foto's. Hierdoor kunt u een visueel beeld krijgen van de conditie van uw huid.

De RS LightSkin huidanalyse onthult onder andere informatie over fijne en grove poriën, algemene vlekken en oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels, verbeteringen in huidtextuur, UV-pigmentmetingen, vochtgehalte, en gevoelige gebieden in het gezicht. Ook kan het enige zonneschade meten.

Tijdens een kennismakingsbehandeling passen we de RS LightSkin toe om een gedetailleerde analyse van uw huid uit te voeren.