De salon

Over ons

Onze focus ligt op huidverbetering, advies, ontspanning, professionaliteit en het behalen van resultaten. Samen werken we eraan om deze doelen te bereiken, met de ondersteuning van onze medisch schoonheidsspecialiste. Bovendien maken we gebruik van wetenschappelijk ontwikkelde huidverzorgingsproducten en geavanceerde apparatuur.

Elke maand verwelkomen we Ahmet, een ervaren specialist in permanente make-up, in onze salon. Met zijn expertise en precisie kan Ahmet aan al jouw wensen op het gebied van permanente make-up voldoen.

"Bij binnenkomst in onze salon stap je in een oase van rust, waar je je snel op je gemak zult voelen."

Bij Mooi in Lexmond werken we met zorg en aandacht om aan jouw wensen tegemoet te komen.

Jolanda 

Ik ben Jolanda van der Eijk, en in 2011 startte ik Mooi in Lexmond. Mijn persoonlijke ervaring met huidproblemen, vooral acne, heeft me gemotiveerd dit vakgebied te omarmen.

In 1994 behaalde ik mijn Stivas basisdiploma als schoonheidsspecialiste, gevolgd door het internationale Cidesco diploma in 1995. Sindsdien volg ik nog steeds diverse opleidingen en trainingen om mijn kennis up-to-date te houden. In 2017 behaalde ik het medisch schoonheidsspecialistediploma, wat mijn begrip van veelvoorkomende huidproblemen vergrootte.

Hoewel een perfecte huid niet vanzelfsprekend is, geloof ik oprecht in de mogelijkheden voor verbetering. Elke huid is uniek en verdient een individuele aanpak. Samen werken we aan het realiseren van de beste versie van jouw huid. Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

Jolanda

 

Marnie

Ik ben Marnie Molenaar en na 27 jaar samen met mijn man in de slagerijwereld te hebben gewerkt, ben ik nu teruggekeerd naar mijn oorspronkelijke vak en passie als gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Mooi in Lexmond.

Ik heb enthousiast producttrainingen gevolgd van Environ, de bijbehorende Cool Peels, HydroPeptide, Jane Iredale make-up, en ben ik een hannah huidcoach geworden. Tevens heb ik mijn opleiding bindweefselmassage afgerond.

Mijn doel is om voortdurend te blijven groeien in mijn vakgebied om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Tijdens mijn huidverbeterende behandelingen streef ik ernaar om je een ontspannen en verkwikkend moment te bieden, zodat ik niet alleen schoonheid breng, maar ook mijn warmte en toewijding deel. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te verwelkomen.

Groet, Marnie

Esther

Ik ben Esther, getrouwd met Eric en samen zorgen wij voor onze 3 schatten Arthur, Abe & Cato.

Ik heb een voorliefde voor alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Beauty, mode en make-up trends worden door mij dan ook op de voet gevolgd.

Vorig jaar besloot ik mij om te scholen tot schoonheidsspecialiste en afgelopen zomer behaalde ik mijn vakdiploma bij Instituut Dermé. Vervolgens heb ik alle producttrainingen gevolgd van onze prachtige merken Environ, Hydropeptide en Jane Irredale.

Het werken in de salon is een langgekoesterde droom die werkelijkheid is geworden.

Ik vind het geweldig om jouw huid te zien verbeteren onder mijn handen. Samen met jouw gepersonaliseerde thuisverzorging kunnen we waanzinnige resultaten behalen, zodat je iedere dag vol zelfvertrouwen in de spiegel kijkt!

Ik zie je heel graag bij Mooi in Lexmond!

Esther

Ahmet Turkkani

Ik ben Ahmet Turkkani, een ervaren specialist in Permanente Make-up met passie voor schoonheid en esthetiek. Met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, ben ik gespecialiseerd in verschillende technieken. Of je nu perfecte wenkbrauwen, subtiele ooglijnen of prachtige lipcontouren wilt, ik bespreek graag de mogelijkheden.

Mijn doel is om natuurlijke resultaten te creëren; goede permanente make-up hoort niet op te vallen. Ik geef eerlijk advies over kleur en vorm, afgestemd op jouw gezichtskenmerken. Samen bepalen we de beste aanpak om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Regelmatig ben ik te vinden bij Mooi in Lexmond, waar ik permanente make-up aanbreng. Ik kijk ernaar uit om je te helpen stralen en jouw schoonheidsdoelen te bereiken.

Ahmet Turkkani

Specialist in Permanente Make-up