HydroPeptide®

Waarom een HydroPeptide behandeling?

De HydroPeptide behandeling is geschikt voor iedereen die wil werken aan (preventieve) anti-aging.

De behandeling wordt volledig aangepast aan je persoonlijke huidconditie en -wensen. Of je nu wilt werken aan huidverslapping, rimpels, een gevoelige huid, onzuiverheden of pigmentvlekken.

Bij alle HydroPeptide behandelingen kunnen we ook het epileren/harsen van wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden uitvoeren; deze services zijn inbegrepen in de prijs.

Waxen van de bovenlip en kin is ook mogelijk, maar dan kunnen we tijdens de behandelingen niet alle intensieve producten gebruiken. We raden daarom aan om een aparte afspraak te maken voor het waxen van de bovenlip en kin.

Bovendien streven we ernaar elke behandeling af te sluiten met een korte make-up. Daarbij gebruiken we de skincare make-up van Jane Iredale.

HydroPeptide staat voor snel zichtbare resultaten en een prachtige, gezonde glow.

HydroPeptide Clean 45 minuten

De eerste stap naar een gezonde huid is het verbeteren van de helderheid, en dat begint met een goede diepgaande reiniging van de huid. Deze behandeling omvat geen massage. Deze behandeling is snel, effectief en diepreinigend voor de huid! Ervaar hierbij de heerlijk geurende ingrediënten van HydroPeptide. De behandeling is inclusief epileren.

HydroPeptide Basic 60 minuten

Ervaar het verbluffende effect van HydroPeptide in combinatie met een korte ontspanningsmassage of een intensieve bindweefselmassage.

Bij HydroPeptide gaat huidverbetering hand in hand met ontspanning.

HydroPeptide Refresh 75 minuten

Ervaar het wauw effect van HydroPeptide met een echte ontspanningsmassage of intense bindweefsel massage.

Huidverbetering gaat hierbij hand in hand met ontspanning!

HydroPeptide Ultimate 90 minuten

Ervaar het wow-effect van HydroPeptide met een uitgebreide ontspanningsmassage of intense bindweefselmassage. Met deze behandeling is er nog meer ruimte voor extra peelings of maskers.

Huidverbetering gaat hierbij hand in hand met ontspanning!