Kennismakingsbehandeling

Voor de eerste keer bij Mooi in Lexmond? Wees van harte welkom!

We starten met een huidscan om een diepgaande blik op je huid te werpen. Met behulp van de RS Lightskin voeren we eerst een grondige huidanalyse uit, waarbij we speciale foto's van jouw huid maken en diepere huidlagen analyseren om de conditie van je huid te meten. Vervolgens bespreken we je wensen en verwachtingen. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt behandelplan op, zodat je weet wat je kunt verwachten. Daarna gaan we over tot de behandeling, die gebaseerd is op het behandelplan dat het beste past bij je huidtype, huidconditie en huidwensen. De behandeling wordt eigenlijk altijd afgesloten met onze skincare make-up van Jane Iredale, mooi en verzorgd weer naar buiten.

Daarnaast bieden we ook persoonlijk productadvies, zodat je de juiste producten kunt gebruiken om je huid te verzorgen.

Kennismakingsbehandeling: anti-aging 90 minuten

Stap binnen in een wereld waar de schoonheid van ouder worden wordt omarmd. Waar we samen streven naar het behoud van een tijdloos jeugdige uitstraling. Onze anti-aging behandeling is een uitnodiging om de kracht van veroudering te omarmen terwijl we zorg dragen voor je huid die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Onze anti-aging behandeling begint met een grondige huidscan om je unieke behoeften te onthullen. Daarna creëren we een op maat gemaakt behandelplan en voeren we zorgvuldig de behandeling uit, afgestemd op jouw huidtype en wensen.

We sluiten af met exclusieve skincare make-up van Jane Iredale voor een stralende gloed.

Kennismakingsbehandeling: huidprobleem 60 minuten

Je kunt bij ons terecht voor het behandelen van een: onzuivere huid, acne, rosacea, grove poriën, pigmentvlekjes, littekens en een gevoelige huid.

Met een grondige huidanalyse en een op maat gemaakt stappenplan gaan we samen aan de slag om jouw huidproblemen aan te pakken. Ons doel is om jouw huid weer gezond, stralend en in balans te krijgen.

Wij hebben maandelijks een huidtherapeut in huis, waar onze expertise stopt kun je daar indien nodig verder behandeld worden. Ben je aanvullend verzekerd dan kun je je acne behandelingen vergoed krijgen, check daarvoor je verzekeringspolis.

https://mooiinlexmond.nl/maak-een-afspraak