hannah® behandelingen

Waarom een hannah behandeling?

 

Hannah behandelingen zijn geschikt als je je huidconditie aanzienlijk wilt verbeteren.

Bij alle hannah behandelingen kunnen we ook wenkbrauwen epileren/harsen en onzuiverheden verwijderen; deze services zijn inbegrepen in de prijs. Waxen van de bovenlip en kin is ook mogelijk, maar soms moeten we tijdens de behandelingen bepaalde intensieve producten vermijden. Daarom raden we aan om aparte afspraken te maken voor het waxen van de bovenlip en kin als je een gevoelige huid hebt.

Bovendien streven we ernaar elke behandeling af te sluiten met een korte make-up, waarbij we gebruik maken van de skincare make-up van Jane Iredale.

Hanny Hakze, een specialist in huidtherapie met jarenlange praktijkervaring en de pionier van de revolutionaire bindweefselmassage, heeft een uniek totaalconcept en producten ontwikkeld. Dit effectieve stappenplan voor de huid heeft als belangrijkste doel effectieve en duurzame huidverbetering. Geef je huid een kans."

 hannah treatment 45 minuten

Ontdek de geuren, structuren en resultaten van hannah, aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

Deze behandeling richt zich op de uitgebreide reiniging van de huid, zonder massage.

hannah Xpress 60 minuten

In deze 60 minuten durende behandeling, geniet je ook van een korte ontspannende massage of ga voor de korte intense bindweefselmassage. 

 

hannah Xperience 75 minuten

Ervaar het effect van een bindweefselmassage! Liever ontspanning? Dat is zeker mogelijk in plaats van de bindweefselmassage ontvang je een heerlijke ontspanningsmassage.

 

hannah Xperience 90 minuten

Ervaar het effect van een uitgebreidde bindweefselmassage! Maar liefst anderhalf uur een heerlijke intensieve gezichtsbehandeling. Liever ontspanning? Dat is zeker mogelijk in plaats van de bindweefselmassage ontvang je een heerlijke uitgebreidde ontspanningsmassage.

 

hannah Rimpel Reductie Therapie 90 minuten

Neem je huid mee naar de next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. De krachtige massages werken diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen. Voor deze behandeling moet je huid al wel gevorderd zijn, dat wil zeggen dat je huid de bindweefselmassages goed kan verdragen en je thuis  hannah producten gebruikt.