Welke behandeling je ook kiest, het doel is altijd een effectieve behandeling.

Na een intakegesprek en huidmeting start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en je persoonlijke wensen centraal staan!


Bindweefselmassage

De wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

  • verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

De bindweefselmassage krijg je in de hannah Xperience 75 of 90 minuten of de Intense Treatment 90 min.

Rimpel Reductie Therapie

In navolging op de bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. De intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! Dit effect is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd en toont aan dat er, mits goed en volgens protocol toegepast, een verbetering in plaatsvindt van 35-80%!

Kuurverband

Voor intense en causale huidverbetering kunnen we een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag ons welke kuurverband jou het beste resultaat zal geven.


hannah behandeling

Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en ontdek de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, aangepast op je persoonlijke wensen
In de 60 minuten durende behandeling, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Alle producten worden afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie, inclusief een korte massage.

Ervaar het effect van een bindweefselmassage!

Eén van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!
Door middel van deze techniek in samenspraak met het persoonlijke productadvies ervaar je een heerlijke behandeling.

Ervaar het effect van een bindweefselmassage!

Maar liefst anderhalf uur een heerlijke intensieve gezichtsbehandeling met onder andere de hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Deze techniek in samenspraak met het persoonlijke productadvies geven je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten.

Neem je huid mee naar de next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie.

De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschap bewezen, littekens doen verminderen.

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling: Trans6peel in combinatie met de hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen.

Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt.

Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De cel vernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is


Juliette Armand

Het doel van deze behandleing is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. De huid wordt intensief gehydrateerd en ziet er direct fris uit.
Deze behandeling is gericht op het bestrijden van huidirritaties en zorgt tevens voor een huid die voldoende gehydrateerd blijft. Daarnaast ondersteunt de Sensi Therapy het genezingsproces in de huid. Deze behandeling is zeer geschikt voor de gevoelige huid.
Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten die bij deze behandeling in worden gezet bevatten onder ander werkstoffen die ervoor zorgen dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en dragen bij aan het verminderen van ontstekingen en irritaties.

Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat.


Waxen kan helaas niet tegelijk plaatsvinden in de behandeling waarin we werken met intensieve peelings.